Solutions Architect

Omschrijving

Solutions Architect – wat houdt de functie in?

 • In de functie van (jr.) Solutions Architect bied je ondersteuning bij salestrajecten door het consulteren van de beste oplossingen voor prospects en huidige klanten.
 • Je bent aanspreekpunt van de Accountmanagers voor technische vraagstukken en werkt daarbij de technische oplossing uit. In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met je collega Solutions Architecten en onderhoud je contacten met de salesafdeling. 
 • Voor prospects en huidige klanten stel je de beste technische configuraties samen of controleer je de technische oplossing die de accountmanager zelfstandig heeft uitgewerkt. Voor het uitvoeren van jouw taken is technische kennis van hosting in de ruimste zin van het woord vereist.
 • Daarnaast ben je betrokken bij de migratie en implementatie van projecten, maar hierin ben je niet uitvoerend bezig. Na implementatie wordt het project overgedragen naar de afdelingen.
 • Daarnaast doe je continu onderzoek naar nieuwste technieken en de ontwikkelingen van bestaande gebruikte technieken en deel je jouw ervaring/ kennis met de Solutions Architecten en technische collega's.

Vereisten

Word jij onze nieuwe Solutions Architect?

 • Je bent resultaatgericht met een hoge mate van klantgedrevenheid. Je combineert analytische en conceptuele vaardigheden met het vermogen om mensen te overtuigen, te enthousiasmeren en te inspireren. Je bent communicatief sterk, hebt overzicht en schakelt soepel met alle lagen in de organisatie.
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden, je signaleert knelpunten proactief en communiceert hier tijdig over naar de betrokkenen.
 • De details van (web)server, database-, storage-, netwerk, firewall en virtualisatie-technieken zijn de fundamenten van je kennisgebieden. De diverse OS-en zoals Linux en Windows kennen geen geheimen voor je en je zal je nooit inhouden je kennisgebieden verder uit te diepen.
 • Het succes van de onlineprojecten van onze opdrachtgevers is voor jou de ultieme drijfveer om iedere keer weer de extra ‘mile’ te zetten. Je krijgt een kick wanneer de verleende service van True de verwachtingen van de opdrachtgever overstijgt.


Tevens zijn we op zoek naar iemand die:

 • 3-5 jaar hands on ervaring in de hostingbranche heeft;
 • aantoonbare kennis heeft van hostingoplossingen met o.a. de volgende technologie: – Linux OS: Apache, MySQL, PHP, NGNIX, Varnish, Ruby-on-Rails, JAVA. – Windows Server: .Net, SQL Server, IIS;
 • helikopterview heeft, creatief is en conceptueel denkt;
 • een goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal;
 • een VOG (verklaring omtrent gedrag) kan overleggen; 
 • hbo werk- en denkniveau heeft.


Wat biedt True?

Je komt te werken in een jong, enthousiast, technisch hoogstaand team waar de traditioneel relaxte dotcom cultuur wordt gecombineerd met ambitieuze organisatiedoelstellingen. De klanten die je service verleent variëren van internet startups tot corporate ondernemingen, evenals grote media- en eventorganisaties.


Naast een prima salaris biedt True interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een heerlijke, afwisselende lunch - dagelijks klaargemaakt door onze kok Jolanda. Verder kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Tevens biedt True een internetvergoeding en volop ruimte om jezelf ontwikkelen. Je groeimogelijkheden worden afgestemd op je eigen ontwikkeling. Een collegiale en informele sfeer zorgen tenslotte voor een prettige en inspirerende werkomgeving in een trendy en industrieel kantoorpand in Amsterdam.

Over True
True is een Nederlandse serviceprovider voor managed web- en werkplekomgevingen. Sinds 2000 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en clouddienstenverlening rondom de digitale werkplek. True wil niet de grootste worden. Maar groots zijn. Groots in klantgedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en werkplekdiensten– met de hoogst haalbare continuïteit, veiligheid en prestaties – op de meest efficiënte en plezierige manier.

Onze specialisten gaan iedere dag de uitdaging aan om het digitale landschap van organisaties nog efficiënter te laten opereren. Dat doen we door constant te monitoren hoe IT-omgevingen presteren en met onze tweakersmentaliteit te zoeken naar de slimste innovaties en verbeterslagen. Zo stemmen we de webomgevingen en digitale werkplekken van onze klanten af op de dynamiek van de organisatie. 

Met onze managed webomgevingen richten we ons op o.a. op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Klanten zijn o.a. Tweakers, VakantieVeilingen, Mollie en ID&T. Qua managed werkplekomgevingen richten wij ons op de productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de zorgsector, grafische industrie, non-profit en zakelijke dienstverlening. Klanten zijn o.a. De Vegetarische Slager, Bakkersland en Nabuurs. 


Hoe nu verder?

Enthousiast? We ontvangen graag jouw CV en motivatie.

Acquisitie n.a.v. deze vacature(s)... Don't call us - we'll call you. Thanks! True