Skip to content

Solutions Architect

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandSolutions

Functieomschrijving

Wat ga je precies doen?

Als Linux-eindbaas bied je tijdens salestrajecten de beste hosting oplossingen voor nieuwe klanten en voor bestaande klanten. Dit doe je met jouw technische kennis en jouw toffe communicatie skills.


Samen met je collega’s weet je de hostingvraag van onze klant om te zetten in een kwalitatief hoogwaardige oplossing. Deze weet je vervolgens goed en helder uit te leggen aan alle belanghebbenden, die vaak in verschillende mate technisch onderlegd zijn.

Jij bent het aanspreekpunt voor jouw salescollega’s voor technische vraagstukken en werkt diverse technische oplossingen uit. Denk hierbij aan het uittekenen van de infrastructuur, samenstellen van technische configuraties en hardware, maar ook het verifiëren van technische oplossingen die jouw collega’s hebben uitgewerkt.


Op het moment dat de klant enthousiast is en akkoord heeft gegeven op het voorstel, zorg je ervoor dat de case technisch goed wordt overdragen aan ons enthousiaste team van engineers binnen de afdeling Operations, zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt.


Naast bovenstaande hoofdactiviteiten, houd je jezelf ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van bestaande gebruikte technieken, signaleer je de nieuwste ontwikkelingen in de markt, en help je mee met het up-to-date houden van het dienstenportfolio van True.


Waar kom je terecht?

Wij zijn een enthousiast klein team IT-architecten die de brug slaan tussen sales en techniek. Als echte Trueligans doen we dat natuurlijk op een laagdrempelige en informele manier. Iedereen in het team brengt zijn eigen expertise mee, en zo komen we gezamenlijk tot de beste oplossingen voor onze klanten. We komen minstens een keer per week op een vaste dag als team bij elkaar op kantoor, maar je kunt natuurlijk vaker naar kantoor komen als je dat wilt.

Vereisten

#LI-HYBRID #LI-RV #LI-RV1

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Linux engineer en vindt het leuk om deze kennis toe te gaan passen in een meer adviserende rol. Je bent dus bereid om de uitvoerende kant van het werk los te laten en je meer bezig te houden met de commerciële kant van het vakgebied.
 • Het is een pre als je ook kennis hebt van Windows server, Kubernetes en/of Public Cloud oplossingen
 • Je bent sociaal vaardig, weet hoe je met een klant om moet gaan en hoe je kunt schakelen op verschillende niveaus binnen True en bij de klant.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen de hostingbranche
 • Het lijkt je super om samen te werken met o.a. Evert-Jan (LinkedIn) en Marijn de Vlieger (LinkedIn)
 • Je bent oplossingsgericht en houdt ervan om dingen uit te pluizen binnen de omgeving van hosting en infrastructuur.
 • Je bent iemand die proactief kansen ziet en deze dan ook aanpakt

Werken bij True betekent

 • Een salaris tussen de € 4800,- en € 6100,- per maand
 • mobiliteitsbudget of leaseauto
 • Een mooie laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er nog 5 bij te kopen
 • 1 dag per week op kantoor werken
 • Een aanbrengbonus van € 2000,- netto als vanuit je netwerk nog meer leuke collega’s weet aan te brengen.
 • Een kantoor met een eigen bar, gym, pooltafel en nog veel meer
 • Lekker lunchen, gemaakt door onze twee Jo’s (check hun Instagram)
 • Regelmatig leuke borrels, Lan-party’s en gezellige bijeenkomsten

Solliciteer nu!

True is al meer dan 22 jaar een tech power house. Met onze managed Hosting, Cloud en Kubernetes diensten bieden we klanten geavanceerde en toffe technische oplossingen, zodat zij op grotere schaal veiliger en sneller hun digitale diensten kunnen aanbieden. We bouwen, beheren en optimaliseren de infrastructuur van onze klanten en we gaan verder: we nemen verantwoordelijkheid over het grijze gebied van software en middleware.


Wil je graag meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Rein de Recruiter (06-19041679 / rein.vrins@true.nl). Heb je het idee dat bovenstaande helemaal matcht bij jouw ambities en wie jij bent als persoon? Klik dan meteen hieronder om te solliciteren!

of