Overslaan naar content

Senior PHP Developer

Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 5.000 - € 5.500 per maandDevelopment

Functieomschrijving

Wil jij ook samen toffe code oplossingen bouwen? In het scrum development team van vier personen dat onze PHP applicaties (door)ontwikkelt, zoeken we een coachende senior die het team naar een hoger niveau tilt.


Als senior in het development team ben jij verantwoordelijk voor de continue verbetering van onze (interne en externe) webapplicaties. Denk aan bijvoorbeeld een SLA rapportage tool, API koppelingen of ons self-serve portaal. Deze zijn van cruciaal belang voor de productiviteit van zowel True zelf als onze klanten. Dankzij jouw werk weten jouw collega’s en klanten altijd wat de status is van onze dienstverlening. Als senior developer pak jij meteen in de praktijk behapbare stukken werk op. Als team zijn we veel bezig met het verbeteren van onze eigen development infrastructuur en werkprocessen.

Wat is onze stip op de horizon en hoe komen we daar?
We komen vanuit de overtuigingen dat we graag alles zelf bouwen, waar we nu ons meer willen focussen op API koppelingen en gebruik maken van succesvolle tooling uit de markt.


Wij geven je graag de ruimte jouw ervaring van werken in een groter team en grotere omgeving tot uiting te brengen en zo ons team ook weer te verbeteren. We staan dus zeker open voor jouw ideeën!

Wij willen als development team het hart zijn van onze organisatie, en als een spin in het web alle interne systemen met elkaar verbinden zodat informatie snel en goed gedeeld kan worden. We zijn dus veel bezig met het bouwen van toffe nieuwe koppelingen en applicaties. Als je goed overzicht weet te houden waar je het voor doet (onze gebruikers!) dan maakt je werk direct impact op klanten en collega’s.


#LI-HYBRID #LI-BV1

Vereisten


Hoe wij werken

Jij bent als developer bekend met de principes van software ontwikkeling (OOP, TDD, SOLID) en hebt bij eerdere werkgevers al de nodige regels geschreven. Je werkt graag samen in een met scrum werkend team en hebt een proactieve houding zowel in het oppakken en verdelen van taken als het leren van nieuwe technieken. 


Je bent in staat om werk te coördineren en te prioriteren, zowel voor jezelf als eventueel voor je teamgenoten. Je denkt graag mee over verbeteringen op het gebied van automatisering, interne tooling, technische designs, architectuur en staat ervoor open hierover te sparren met senior developers en de business.


Wij doen aan professionele software ontwikkeling binnen een professioneel team. Wij werken met PHP, Angular, Typescript, REST API’s, distributed computing en journal en deployen met tools zoals Gitlab, Kubernetes, Ansible, Docker. Versie beheer en versie control doen we met tools zoals Git.


Functievereisten


Van een Senior PHP Developer verwachten wij:


  • Meer dan 5 jaar ervaring in webdevelopment met PHP, JavaScript;
  • Aantal jaar ervaring met het Symfony framework;
  • Ervaring met front-end, grote pré is Angular;
  • Kennis van middleware om (ingekochte) applicaties te koppelen;
  • HBO werk- & denkniveau;
  • Ervaring met databases en data modellen;
  • Je kunt goed communiceren, hebt ervaring met projectmanagement en vindt het leuk om kennis te delen met andere;
  • We werken veel met Kubernetes & OTAP;


Arbeidsvoorwaarden:

- Opleidingsbudget;
- Heel veel slimme collega’s op het gebied van Development, Security, Linux, K8S, Managed Cloud en dergelijke;
- Bruto salaris van €5.000 – 5.500,- bruto per maand o.b.v. 40 u.p.w.
- Een maand remote werken per jaar;
- Een 3% bonus bij behalen van holding targets;
- 8% vakantie geld;
- Dagelijks verse lunch op kantoor tegen een kleine vergoeding van €3,- om verkapt loon tegen te gaan;
- Hybride werken: 1x per week op kantoor in Amsterdam bij True;
- Moderne werkplekken met verstelbare (sta) bureau’s, zeer goede koffiezetapparaten, meeting rooms, verschillende bio limonade
- Snelle werklaptop van de zaak;
- Goede pensioen regeling;
- Veel doorgroeimogelijkheden, concreet naar Lead van het team van 4;


Onderdeel van The Digital Neighborhood

True is onderdeel van The Digital Neighborhood. The Digital Neighborhood is een internationale groep bedrijven die naadloos samenwerkt om te adviseren, vereenvoudigen en complexe digitale uitdagingen te overwinnen op het gebied van Cloud & Platform, Data & AI en bedrijfsapplicaties. Elk bedrijf brengt zijn eigen sterke punten, ervaringen en talent, maar allemaal met dezelfde instelling; jou en elkaar vooruithelpen.Make IT True

True is al 24 jaar een kwalitatief hoogstaand internetbedrijf. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen.


Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je fijn werken, goed lunchen en ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed.


Past dit bij jou? App, mail of bel Bart van der Lugt, de recruiter via 06-41239092 en bart.vanderlugt@true.nl of solliciteer direct via onderstaande button!

of