Overslaan naar content

Sales Support en Operations

Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 3.500 per maandSales

Functieomschrijving

Zoek jij een plek waar je met jouw nauwkeurige ondersteuning klanten en onze sales teams écht verder helpt? Lees nu verder! 

Je zorgt ervoor dat de administratie als een huis staat en het team straks niet meer zonder je kan. De administratie is essentieel, maar daarnaast mag je je voorbereiden op een functie met veel afwisseling qua werkzaamheden. Het is daarom wel belangrijk dat je zelf het hoofd koel houdt en structuur brengt in de chaos die Sales soms met zich meebrengt.


Het team

Het Salesteam bestaat uit 2 teams (New Business & Customer Success Management) welke ondersteund worden vanuit het Sales Support en Operations team. Je bent samen met je 2 Sales Support collega's verantwoordelijk voor het administratieve reilen en zeilen van ons sales apparaat. Daarbij zorg je ervoor dat alles wat verkocht wordt ook geleverd kan worden en uiteindelijk niet geheel onbelangrijk; ook gefactureerd wordt! Nadat orders getekend zijn komen deze bij jou terecht (als je het leuk vind mag je zelf ook regelmatig offertes uitsturen). Na ontvangst controleer je nog een laatste keer dat alles klopt, maak je een nieuwe klant aan binnen de systemen van True en zorg je ook direct ervoor dat het project management team weet wat ze te wachten staat. Uiteraard zet je ook direct de facturatie klaar zodat we dit niet vergeten.


Wat ga je doen?

In deze functie zal je nauw samenwerken met de verschillende salesteams en de Commercieel Directeur om er zorg voor te dragen dat de administratie 100% kloppend is waardoor we gezamenlijk goede rapportages kunnen maken over o.a. omzet, groei en forecasting van toekomstige omzet. Je krijgt veel mee van de dagelijkse gang van zaken in de organisatie, trends die spelen en als iets afwijkt ben jij de eerste die dit spot.

Naast het bovenstaande komen er dagelijks ook genoeg andere zaken voorbij die accuraat opgepakt dienen te worden. Denk aan het verwerken van upgrades, het nalopen van supportcontracten van klanten van True en er zorg voor dragen dat het CRM systeem van True altijd up-to-date is. We hebben tegelijkertijd veel verschillende verbetertrajecten lopen waar je een belangrijke rol in speelt. Zo is recentelijk de eerste fase van de omzetting van ons facturatiesysteem succesvol doorgevoerd en willen we hier de komende periode verder mee aan de slag. Vanuit de verschillende salesteams liggen ook nog veel werkzaamheden voor o.a. het implementeren van systemen om continu klanttevredenheid door te meten. Een kleine greep uit de projecten waar jij je tanden in kan zetten! 

Wanneer ben je een match voor deze functie en gaan we niet meer zonder jou kunnen?

- Je bent betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om te zorgen dat alles binnen jouw takenpakket goed loopt
- Je vind het leuk om dingen uit te pluizen en administratieve taken uit te voeren
- Excel kent geen geheimen voor jou en je bent ook niet bang om met verschillende andere systemen te werken
- Je werkt nauwkeurig (een '0' meer of minder maakt flink uit in de facturatie);
- Je bent de Nederlandse taal goed machtig en je weet je in het Engels ook aardig te redden
- Je bent minstens 32 uur per week beschikbaar

Last but not least; we zijn een snel groeiend bedrijf. We zijn op zoek naar iemand die flexibel is en graag meedenkt in verbeteringen van de processen.

Wat bieden wij

-  een veelzijdige baan waar je klanten en collega's echt verder helpt
- Je komt te werken in het leukste team van True (al zeggen we het zelf);
- True is een informeel bedrijf; politiek en hiërarchie doen we niet aan, succes wel;
- Een prima salaris vanaf €2500,- voor een starter tot €3500,- voor de perfecte kandidaat 
- Je gaat werken voor de mooiste e-bedrijven van Nederland;
- Een gaaf kantoor met een goed verzorgde lunch;

- Hybride werkvorm met thuiswerkvergoeding en werkplek thuis

- Veel borrels, BBQ’s en feestjes
- Een telefoon en laptop gaan je leven makkelijker maken;
- Goed pensioen, waarbij True 4,5% van de pensioengrondslag bijdraagt 
- Een goede verzekering... mocht er iets gebeuren, wel zo belangrijk!
- 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je dagen bijkopen.

Over True
True bestaat al meer dan 23 jaar. Met onze 20+ jaar knowhow en ervaring stellen we
organisaties in staat om hun webshops, websites en apps sneller te ontwikkelen. True biedt
onder andere managed hosting, managed Azure, managed Kubernetes en DevOps
diensten. Met ongeveer 110 medewerkers is True uitgegroeid tot een middelgrote
organisatie. En daar zijn we trots op! Als bedrijf van deze grootte vinden we het nog
belangrijker om een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden aan te bieden met regelingen die
aansluiten bij de behoeftes van onze medewerkers en voldoen aan recente wet- en
regelgeving.


Onderdeel van The Digital Neighborhood
True is onderdeel van The Digital Neighborhood. The Digital Neighborhood is een internationale groep bedrijven die naadloos samenwerkt om te adviseren, vereenvoudigen en complexe digitale uitdagingen te overwinnen op het gebied van Cloud & Platform, Data & AI en bedrijfsapplicaties. Elk bedrijf brengt zijn eigen sterke punten, ervaringen en talent, maar allemaal met dezelfde instelling; jou en elkaar vooruithelpen.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Plan direct een afspraak in de agenda van Rein de recruiter (06-19041679 / rein.vrins@true.nl) of solliciteer via onderstaande button!


#LI-HYBRID #LI-RV1

of