Recruitment Coördinator

 • Human Resources
 • Nieuwegein, Nederland

Recruitment Coördinator

Omschrijving

True maakt onderdeel uit van de Broad Horizon groep en met zo’n 400+ medewerkers zijn we hard op weg om een van de grootste IT-bedrijven van Nederland te worden. En daar mag nog flink wat IT-talent bij!

Om de juiste mensen aan onze merken te binden en boeien zijn we op zoek naar een Recruitment Coördinator (m/v) die ons verder helpt met de zoektocht naar passend talent en onze ambitieuze groeiplannen. Je gaat aan de slag met HR-activiteiten voor True én staat in de frontlinie om de nieuw op te zetten recruitmentplannen voor Broad Horizon vorm te geven.


Wie ben jij

Jij ziet overal kansen en mogelijkheden en hebt een aanpakmentaliteit waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Je ambitie? Een snelgroeiend IT-bedrijf helpen met de nr. 1 uitdaging: technisch talent werven én behouden! Met jouw doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en sterke intuïtie voor kansen en initiatieven moet dat helemaal goedkomen.

Je voelt je comfortabel om het gesprek te openen met diverse specialisten uit de IT-wereld. Van Linux-systeembeheerders, IT-architecten, datawetenschappers en Microsoft-productspecialisten tot verkoopspecialisten, management en directie. Je hoeft geen diepgaande kennis over technologie te hebben, maar wel snappen dat Microsoft meer doet dan Word, Excel en Powerpoint. Enige affiniteit met technologie is een pluspunt.


Kortom: je bent een initiatiefrijke, sociale mouwenopstroper die de juiste mensen aan weet te trekken en binden binnen onze sterk competitieve markt.


Wat ga je doen

Als onze Recruitment Coördinator ga je recruitment in de breedste zin van het woord coördineren. Dat betekent dat je niet alleen zoekt naar kandidaten, maar ook aanhaakt bij initiatieven van hogescholen en universiteiten om o.a. een constante stroom aan stagiairs te bewerkstelligen.

Je bent daarnaast sterk betrokken bij arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en de website werkenbijbroadhorizon.nl (die binnenkort live gaat!). Uiteraard doe je dit niet alleen en kom je in een jong en nieuw team te werken waarbij je alle support krijgt om recruitment binnen True en de Broad Horizon groep naar een nieuw niveau te tillen. In deze rol zal je veel contact hebben met de diverse collega’s binnen de hele groep.

Vereisten

Je bent een goede match op de afdeling als je:

 • Beschikt over hbo- werk- en denkniveau
 • Ervaring hebt met recruitment
 • Ervaring hebt met arbeidsmarktcommunicatie/employer branding
 • Vol initiatieven zit en dingen voor elkaar krijgt
 • Ervaring hebt met projectmatig werken
 • Enthousiast en vrolijk in je schoenen staat

Wat bieden wij

 • Marktconform salaris
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur)
 • Gezellige, informele cultuur
 • Pensioen én goede verzekeringen 
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden 
 • Laptop van de zaak (MacBook of Dell)
 • Standplaats in Nieuwegein of Amsterdam


Over True
True is een van de leidende techbedrijven in Nederland. We excelleren sinds 2000 in het leveren van managed diensten op het vlak van hosting, cloud, Kubernetes en alles daartussenin. True heeft breed portfolio aan klanten en werkt onder andere samen met grootste banken, (dance)festivals en internetbureaus van het land. Daarnaast is True trots sponsor van initiatieven zoals AMBER Alert. Meer informatie: https://www.true.nl


Over Broad Horizon
Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 400 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.