Recruiter: Trueligan Hunter

 • HR
 • Amsterdam, Nederland

Recruiter: Trueligan Hunter

Omschrijving

True maakt onderdeel uit van de Broad Horizon groep. Met zo’n 700 medewerkers bij Broad Horizon, waarvan ongeveer 75 medewerkers bij True, zijn we hard op weg om een van de grootste digitale bedrijven van Nederland te worden, en daar mag nog flink wat talent bij!

Om te zorgen dat we bij True de gaafste en mooiste online projecten van Nederland kunnen blijven hosten zoeken we iemand die nieuw talent gaat werven; een echte Trueligan Hunter!

Wat ga je doen?

Wij groeien hard en zijn daarom op zoek naar passend talent. Denk aan Linux Engineers, DevOps Engineers, Windows Engineers en andere helden! Jij gaat aan de slag met de zoektocht naar talent. Dit doe je door zelf te zoeken naar kandidaten, maar je zorgt ook voor aansluiting bij initiatieven van hogescholen en universiteiten om een constante stroom aan stagiairs en jong talent te bewerkstelligen. Wij zijn echt op zoek naar iemand die het leuk vindt om het True netwerk uit te breiden, in contact te komen met mogelijke Trueligans en met veel enthousiasme kan vertellen over onze toffe organisatie. Kortom; een echte hunter!

Om al die nieuwe talenten te vinden zet je verschillende kanalen in. Zo maken we gebruik van LinkedIn en diverse jobboards. Om nog meer bekendheid te krijgen in de markt zijn arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en het aangaan van verschillende samenwerkingen ook projecten waar je mee aan de slag kunt. Vind je het leuk om een filmpje op te nemen of naar Hogescholen te gaan om de talenten te vinden? Jij mag het zelf bepalen en wij geven je veel vrijheid om successen te behalen! Uiteraard doe je dit niet alleen en kom je in een jong en nieuw team te werken waarbij je alle support krijgt om recruitment binnen True naar een nieuw niveau te tillen. In deze rol zal je veel contact hebben met de diverse collega’s binnen de hele groep.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij ziet overal kansen en mogelijkheden en hebt een aanpakmentaliteit waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Je ambitie? Door het beste technische talent te werven en behouden True nog harder te laten groeien. Met jouw doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en sterke intuïtie voor kansen en initiatieven moet dat helemaal goedkomen.

Je vindt het leuk om in contact te komen en het gesprek aan te gaan met diverse specialisten. Je hoeft geen diepgaande kennis over technologie te hebben, maar wel snappen dat Microsoft meer doet dan Word, Excel en Powerpoint. Enige affiniteit met technologie is een pluspunt.

Kortom: je bent een initiatiefrijke, sociale mouwenopstroper die de juiste mensen aan weet te trekken en binden binnen onze sterk competitieve markt.

Je bent een goede match als je:

 • Beschikt over hbo- werk- en denkniveau
 • Ervaring hebt met recruitment, ervaring in de IT is een pre
 • Je krijgt energie van het benaderen, spreken en enthousiasmeren van nieuwe talenten.
 • Je vindt recruitment net zo tof en belangrijk als wij en je ziet het als een uitdaging om te bouwen!
 • Enthousiast en vrolijk in je schoenen staat

Wat bieden wij?

 • Marktconform salaris
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur)
 • Gezellige, informele cultuur
 • Pensioen én goede verzekeringen
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Laptop van de zaak (MacBook of Microsoft Surface)
 • Wij werken nu veel thuis, dus hebben wij een mooie thuiswerkplekregeling
 • Winstdelingsregeling
 • Vrije tijd! 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je bijkopen.
 • Mogen we weer naar kantoor, kun je zelf bepalen op welk kantoor je gaat werken.


Over True

True is een van de leidende techbedrijven in Nederland. We excelleren sinds 2000 in het leveren van managed diensten op het vlak van hosting, cloud, Kubernetes en alles daartussenin. True heeft breed portfolio aan klanten en werkt onder andere samen met grote financieel dienstverleners, (dance)festivals en internetbureaus van het land. Daarnaast is True trots sponsor van initiatieven zoals AMBER Alert. Meer informatie: https://www.true.nl.

Over Broad Horizon
Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 700 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met mij op! Ik werk sinds een paar maanden met heel veel plezier voor Broad Horizon op Recruitment. Ik vertel je dan ook heel graag (en met veel enthousiasme 😉) waarom het zo leuk is om hier te werken en waar we mee bezig zijn! Stuur me een app, mail of bel me! Bereikbaar via aline.vandersteeg@broadhorizon.nl of 06 50 20 69 80.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.