Projectmanager

Omschrijving

Projectmanager Amsterdam - wat houdt de functie in?

Als Projectmanager kun je verwachten dat je breed wordt ingezet. Je werkt veel samen met verkoop en de technische afdeling om de diensten van True te implementeren voor klanten. Je wordt betrokken bij complexe oplevertrajecten en migraties. Je stemt de planning af met de klant om vervolgens te waarborgen dat mijlpalen gehaald worden binnen de gestelde tijd, budget en conform de gestelde kwaliteitsstandaarden. Je rapporteert over de voortgang, eventuele escalaties en andere projectresultaten. Daarnaast manage je de verwachtingen van de klant en overige stakeholders. De Projectmanager rapporteert aan de teamleider Project & Change management.
 

In de functie van Projectmanager ben je:

 • resultaatgericht met een duidelijke visie op het ontzorgen van klanten; 
 • combineer je analytische kwaliteiten met het vermogen om mensen te overtuigen, te enthousiasmeren en te inspireren;
 • schakel je soepel met alle lagen in de organisatie en met alle afdelingen;
 • heb je een natuurlijke drive om ingrijpende projecten met impact voor de klant succesvol te kunnen plannen en afronden;
 • verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden en draag je deze uit volgens de True waarden;
  coördineren changes, managen en verantwoordelijke voor de projecten/ juiste implementatie van changes, aansturen specialisten, contact klanten, overdragen resultaten van de projecten binnen de organisatie; 
 • signaleer je knelpunten proactief en communiceer je hier tijdig over naar de betrokkenen.

Vereisten

Word jij onze nieuwe Projectmanager?

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een Projectmanager die: 

 • ervaring heeft met projectmanagement of coördinerende rol binnen projectmanagement
 • kennis en ervaring heeft met implementatie van cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft en Citrix
 • voldoende technische kennis bezit om specialisten op diverse gebieden (netwerk, AD, SQL, Exchange) aan te kunnen sturen;
 • affiniteit heeft met serviceprocessen, bv: ITIL en gewenst: Scrum/ Agile en Prince/IMAP/PMBOK/IPMA;
 • goede communicatieve vaardigheden heeft; 
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft;
 • enthousiast, zelfstandig, klant-en resultaatgericht is; 
 • een harde werker, proactief, oplossingsgericht en accuraat is; 
 • 3-6 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie; 
 • een VOG (verklaring omtrent gedrag) kan overleggen.


Wat biedt True? 

Je komt te werken in een jong, enthousiast, technisch hoogstaand team waar de traditioneel relaxte dotcom cultuur wordt gecombineerd met ambitieuze organisatiedoelstellingen. De klanten die je service verleent variëren van internet startups tot corporate ondernemingen, evenals grote media- en eventorganisaties.


Naast een prima salaris biedt True interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een heerlijke, afwisselende lunch - dagelijks klaargemaakt door onze kok Jolanda. Verder kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Tevens biedt True een internetvergoeding en volop ruimte om jezelf ontwikkelen. Je groeimogelijkheden worden afgestemd op je eigen ontwikkeling. Een collegiale en informele sfeer zorgen tenslotte voor een prettige en inspirerende werkomgeving in een trendy en industrieel kantoorpand in Amsterdam.


Over True

True is een Nederlandse serviceprovider voor managed web- en werkplekomgevingen. Sinds 2000 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en clouddienstverlening rondom de digitale werkplek. True wil niet de grootste worden. Maar groots zijn. Groots in klant gedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en werkplekdiensten– met de hoogst haalbare continuïteit, veiligheid en prestaties – op de meest efficiënte en plezierige manier.


Onze specialisten gaan iedere dag de uitdaging aan om het digitale landschap van organisaties nog efficiënter te laten opereren. Dat doen we door constant te monitoren hoe IT-omgevingen presteren en met onze tweakersmentaliteit te zoeken naar de slimste innovaties en verbeterslagen. Zo stemmen we de webomgevingen en digitale werkplekken van onze klanten af op de dynamiek van de organisatie.


Met onze managed webomgevingen richten we ons op o.a. op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Klanten zijn o.a. Tweakers, VakantieVeilingen, Mollie en ID&T. Qua managed werkplekomgevingen richten wij ons op de productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de zorgsector, grafische industrie, non-profit en zakelijke dienstverlening. Klanten zijn o.a. De Vegetarische Slager, Bakkersland en Nabuurs. 


Hoe nu verder?

Enthousiast? We ontvangen graag jouw CV en motivatie.

Acquisitie n.a.v. deze vacature(s)... Don't call us - we'll call you. Thanks! True