Procesmanager

  • Management Team
  • Amsterdam, Nederland

Procesmanager

Omschrijving

Jij kan het werk van je collega’s bij True leuker, makkelijker en beter maken!


Als Procesmanager onderhoud je contacten met diverse collega´s, zoals de Operationele managers, Customer Success Managers en de technisch beheer teams. Je zorgt dat de processen, rollen en taken duidelijk zijn en spreekt de betrokkenen hier actief op aan. Denk hierbij aan processen zoals incident-, change, problem- en configuration management. Zo ben jij onze aanjager in het continu verbeteren.

Je werkt intensief samen met de Compliance Manager en het Management Team van True. Je bent verantwoordelijk voor het naleven, onderhouden en ontwikkelen van de bedrijfsprocessen en je initieert en implementeert verbeteracties. Zo zorg je ervoor dat de processen praktisch en begrijpelijk zijn ingericht. Ook zorg je dat de documentatie ten behoeve van deze processen up-to-date is en je stemt deze goed af met diverse stakeholders; in lijn is met de kwaliteit- en informatiebeveiligingseisen vanuit True en onze certificeringen.

Maak jij van True de meest doelmatige, efficiënte en lean organisatie van de hosting wereld?

Vereisten

- Aantoonbare ervaring op het vlak van procesmanagement in de IT-wereld
- Verbindende persoonlijkheid
- Organisatiesensitief, analytisch en adviserend op minimaal hbo-niveau
- Kwaliteitsgericht
- Proces georiënteerd, gestructureerd en goed georganiseerd
- Inzicht in hoe een IT-bedrijf als True werkt
- Kennis van ISO 9001 en/ of ISO 27001 normen is een pré


Make IT True

True is al 22 jaar een kwalitatief hoogstaand internetbedrijf. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen.


Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed.


Als Procesmanager werk je 32-40 uur per week, en krijg je 25 vakantiedagen. Je kan er ook tot 5 bij kopen, of juist verkopen. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2950 - € 4500 bruto per maand. Secundaire voorwaarden zoals snelle laptop en pensioen zijn goed geregeld.


Past dit bij jou? App, mail of bel Rein de recruiter via 06-19041679 en rein.vrins@true.nl of solliciteer direct via onderstaande button!