Skip to content

PHP Developer

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandDevelopment

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor meer verantwoordelijkheid dan alleen de code? In het scrum development team dat onze PHP applicaties (door)ontwikkelt, is nu ruimte voor een creatieve en besluitvaardige developer.


Samen met het development team ben jij verantwoordelijk voor de continue verbetering van onze (interne en externe) webapplicaties. Deze zijn van cruciaal belang voor de productiviteit van zowel True zelf als onze klanten. Dankzij jouw werk weten jouw collega’s en klanten altijd wat de status is van onze dienstverlening. Als ervaren developer pak jij meteen in de praktijk behapbare stukken werk op. Als team zijn we veel bezig met het verbeteren van onze eigen development infrastructuur. Wat is onze stip op de horizon en hoe komen we daar? Wij geven je graag de ruimte jouw ervaring van werken in een groter team en grotere omgeving tot uiting te brengen en zo ons team ook weer te verbeteren. We staan dus zeker open voor jouw ideeën! 


Wij willen als development team het hart zijn van onze organisatie, en als een spin in het web alle interne systemen met elkaar verbinden zodat informatie snel en goed gedeeld kan worden. We zijn dus veel bezig met het bouwen van toffe nieuwe koppelingen en applicaties. Als je goed overzicht weet te houden waar je het voor doet (onze gebruikers!) dan maakt je werk direct impact voor je collega's.


Hoe wij werken

Jij bent als developer bekend met de principes van software ontwikkeling (OOP, TDD, SOLID) en hebt bij eerdere werkgevers al de nodige regels geschreven. Je werkt graag samen in een met scrum werkend team en hebt een proactieve houding zowel in het oppakken en verdelen van taken als het leren van nieuwe technieken. Je bent in staat om werk te coördineren en te prioriteren, zowel voor jezelf als eventueel voor je teamgenoten. Je denkt graag mee over verbeteringen op het gebied van automatisering, interne tooling, technische designs en architectuur en staat ervoor open hierover te sparren met senior developers en de business.


Wij doen aan professionele software ontwikkeling binnen een professioneel team. Wij werken met PHP, Angular, Typescript, microservices, REST API’s, distributed computing en message queues en deployen met tools zoals Gitlab, Ansible, Docker, Kubernetes. Versie beheer en versie control doen we met tools zoals Git.

#LI-HYBRID #LI-RV1

Vereisten

Van een PHP Developer verwachten wij:

  • 5 jaar ervaring met coding (PHP, Javascript en/of Typescript)
  • Kennis van (microservice) architectuur en gangbare programmeer methoden
  • Kennis van web technologie (REST, SOAP, Docker, Git)
  • Interesse in Ansible, Kubernetes, Angular en Scrum


Make IT True

True is al 23 jaar een kwalitatief hoogstaand internetbedrijf. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen.


Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je fijn werken, goed lunchen en ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed.


Als developer werk je 32-40 uur per week, en krijg je 25 vakantiedagen. Je kan er ook tot 5 bij kopen, of juist verkopen. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 3000 - € 5700 bruto per maand. Secundaire voorwaarden zoals snelle laptop en pensioen zijn goed geregeld.


Past dit bij jou? App, mail of bel Rein de recruiter via 06-19041679 en rein.vrins@true.nl of solliciteer direct via onderstaande button! 

of