Overslaan naar content

New Business Developer bij True

Op locatie, Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 5.000 per maandSales

Functieomschrijving

New Business Developer  

De New Business Developer bij True is een zelfstartende, gedreven ondernemer, die door middel van zijn commerciële skills en creativiteit nieuwe markten en klant segmenten aanboort voor True. Dit doe je door de vraag achter de vraag te achterhalen en te begrijpen wat het daadwerkelijke business probleem van de klant is. Alleen op die manier kunnen wij de juiste diensten aanbieden, omdat True geen lopendeband hosting verkoopt, maar technisch-agnostisch advies geeft op basis van meer dan 23 jaar ervaring. Uiteraard sta je er niet alleen voor en wordt je bijgestaan door onze Solutions- en Marketingspecialisten. 


True richt zich op klanten binnen verschillende sectoren, maar met name Independent Software Vendoren (ISV’s) en Digitial Agencies zijn de doelgroep. True heeft van oudsher goede relaties binnen dit marktsegment en wil graag haar marktaandeel hierin vergroten. Meestal zijn jouw sparringspartners de CEO, CTO, IT Managers en developers binnen het bedrijf. Affiniteit met IT is dus van groot belang om het juiste gesprek te kunnen voeren.  


True is een echte technisch thought leader en organiseert continu workshops en webinars om kennis te delen. Tijdens deze momenten heb jij volop kans om relaties op te bouwen met deze prospects. Daarnaast zorgt jouw ondernemende nieuwsgierigheid ook voor nieuwe mogelijkheden op onder andere beurzen en evenementen. Of wie weet spot jij het nieuwe pareltje wel in de rij bij de kassa wanneer je trots verteld voor het bedrijf waarvoor je werkt.  


Waar kom je terecht?  

True bestaat ruim 23 jaar en is een leuk, informeel tech-bedrijf van inmiddels meer dan 100 medewerkers, waarvan 32 in het commerciële team zitten. 


Het New Business Team is pas 2 jaar geleden opgericht en is nog volop in ontwikkeling. Het team bestaat uit 3 New Business Developers en wordt aangestuurd door een New Business Director. We weten waar we heen willen, maar er is ook nog wel werk aan de winkel om alle processen te optimaliseren en te professionaliseren. Het is dus belangrijk als je hiermee om weet te gaan en juist energie krijgt van het meedenken om de way of working nog verder te verbeteren.  


Wat verwachten we van jou?  

We zoeken iemand die zich oprecht verdiept in de potentiële klanten waar we mee samen willen werken. Er wordt dan ook van je verwacht dat je goed op de hoogte bent van de technische oplossingen die True kan bieden, of een bewezen trackrecord hebt dat je dit soort technische kennis snel eigen maakt. Jij bent nieuwsgierig naar de uitdagingen van de klant en bent creatief in het vinden van oplossingen binnen de diensten die True aanbiedt. Daarnaast ben je een gedreven zelfstarter, die eerder afgeremd dan gemotiveerd moet worden.   #LI-HYBRID #LI-RV1

Vereisten

Verder vinden we het belangrijk dat:   

 • Je als geen ander weet wat “consultative selling” is.   
 • Je makkelijk de telefoon oppakt en het niet spannend vindt om “koud te bellen”.   
 • Je van nature sociaal, nieuwsgierig en oplossingsgericht bent. 
 • Je meerdere jaren saleservaring op hebt gedaan. Het hebben van Hosting ervaring (of soortgelijke dienstverleningen) is zeker een pré.   
 • Je de Nederlandse taal uitstekend beheerst, in woord en geschrift.
 • Je resultaatgericht bent en je niet snel uit het veld laat slaan 
 • Je goede adviesvaardigheden hebt en op verschillende niveaus gesprekken aan kunt gaan.  


Werken bij True betekent...  

 • Een basis salaris tussen de € 3000 - € 5000 euro bruto per maand  
 • Aan te vullen met commissie. Presteer je boven target? Dan ontvang je zelfs nog meer commissie
 • leaseauto of mobiliteitsvergoeding 
 • Een functie met veel zelfstandigheid in een team dat nog in ontwikkeling is  
 • De kans om ontzettend veel te leren  
 • Een laptop en telefoon van de zaak  
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er nog 5 bij te kopen  
 • Regelmatig leuke borrels en gezellige bijeenkomsten  
 • Poolen, tafelvoetballen en gamen  
 • Gratis server en domeinnamen  
 • Alle ondersteuning voor jouw groei en ontwikkeling  
 • Heerlijke lunches van de twee Jo's  
 • Een echte bar op kantoor: de Truebadour!  
 • Een open bedrijfscultuur waar iedereen welkom is  


Over True  

True bestaat al meer dan 23 jaar. Met onze Managed Hosting, Cloud en Kubernetes diensten bieden we klanten geavanceerde en technische oplossingen, zodat zij op grotere schaal veiliger en sneller hun digitale diensten kunnen aanbieden. Denk aan een platform voor 400.000 testafspraken per dag voor Testen voor toegang, of een stabiele hosting voor de 20.000 webshops die op het platform van CCV Shop draaien. Andere klanten die je kunt kennen, zijn Tweakers, Amber Alert, Emerce, Futurumshop, Mollie en Prijsvrij. We bouwen, beheren en optimaliseren de infrastructuur van onze klanten en we gaan verder: we nemen verantwoordelijkheid over het grijze gebied van software en middleware.  


Onderdeel van The Digital Neighborhood  

True is onderdeel van The Digital Neighborhood. The Digital Neighborhood is een internationale groep bedrijven die naadloos samenwerkt om te adviseren, vereenvoudigen en complexe digitale uitdagingen te overwinnen op het gebied van Cloud & Platform, Data & AI en bedrijfsapplicaties. Elk bedrijf brengt zijn eigen sterke punten, ervaringen en talent, maar allemaal met dezelfde instelling; jou en elkaar vooruithelpen.  


Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Plan direct een afspraak in de agenda van Rein de Recruiter (06-19041679 / rein.vrins@true.nl) of solliciteer via onderstaande button!

of