Netwerk Automation Engineer

  • Automation
  • Amsterdam, Nederland

Netwerk Automation Engineer

Omschrijving

Handmatig klanten onboarden, netwerken installeren en configureren en omgevingen deployen is mooi. Het automatiseren is nog mooier. En sneller. En goedkoper. En de kwaliteit is hoger.


Zeg jij dat als netwerk engineer ook al jaren tegen iedereen die het horen wil? Kom het hier vertellen, wij houden van automation en willen al onze interne processen automatiseren. Samen met 3-5 collega’s in het interne Automate Everything team krijgen jullie de vrije hand om te doen wat er moet gebeuren: handmatige processen future proof maken door middel van het slim inzetten van technologie. Je werkt hiervoor (onder andere) met Terraform, Ansible en/of Go.


Met jouw netwerk achtergrond kan jij snel bepalen waar de verbeteringen op het gebied nodig zijn. Maar je taak is breder dan alleen het netwerk. Automation gaat door de hele organisatie, van sales en solution tot aan operations. En overal waar het het netwerk raakt reik jij de beste technische oplossingen aan om steeds dichter bij ons doel te komen: Automate Everything.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een collega met een brede technische interesse. Vanuit jouw ervaring weet jij van wanten met netwerk producten en tooling. Maar je kan ook meedenken bij het koppelen van applicaties en verschillende infra lagen. Je snapt public cloud (Azure), ci/cd schaalbaarheid en security. Kennis van Hypervisor is een pre.


Je praat net zo makkelijk met een developer als met een product owner over de best practices en de te nemen route. Je houdt rekening met performance testing en benchmarking, monitoring en reporting. En daarbij zelf stukken scripting of zelfs codering voor je rekening nemen is voor jou vanzelfsprekend.


Over True
True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 zijn we op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten. Dat doen we voor klanten als Tweakers, AMBER Alert, VakantieVeilingen, 24Kitchen en De Vegetarische Slager. Wil je meer weten over True of over de vacature? Neem contact op met Rein de Recruiter via 06-19041679 of rein.vrins@true.nl.