Medior / Senior PHP Developer - Amsterdam

 • Webspace Development
 • Amsterdam, Nederland

Medior / Senior PHP Developer - Amsterdam

Omschrijving

Software Developer - wat houdt de functie in?

De Software Developer is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en continue verbetering van de interne automatisering en (externe) webapplicaties. Daarnaast identificeert de Software Developer nieuwe mogelijkheden en fouten in bestaande systemen en is daarnaast verantwoordelijk voor het technisch ontwerp, de realisatie en implementatie van nieuwe software. Dit kan opensourcesoftware of uitbestede software zijn. In alle gevallen begeleidt de Software Developer het proces van ontwikkeling en testen.

Vereisten

Word jij onze nieuwe Software Developer?

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een Software Developer die:


 • ervaring heeft in het ontwikkelen van applicaties middels de volgende technieken (naar belang): PHP, Typescript, CakePHP, Angular, MySQL,;
 • ervaring heeft in het ontwikkelen van applicaties middels de volgende technieken (pré!): Gitlab (CI/CD), Ansible, Docker, Kubernetes
 • ervaring heeft met MicroServices, distributed computing, message queues en consumeren (en/of design) van RESTful API’s
 • een proactieve houding heeft omtrent het aanleren, verbeteren en ontwikkelen van technische kennis met betrekking tot de dagelijkse werkzaamheden;
 • in staat is om risico’s in te schatten, preventieve maatregelen te nemen en problemen op te lossen;
 • een teamplayer is die zich zowel flexibel als assertief opstelt
 • ervaring heeft met Agile, eventueel als scrum master (pré);
 • goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan overleggen;
 • hbo werk- en denkniveau heeftWat biedt True?

Je komt te werken in een jong, enthousiast, technisch hoogstaand team waar de traditioneel relaxte dotcom cultuur wordt gecombineerd met ambitieuze organisatiedoelstellingen. De klanten die je service verleent variëren van internet startups tot corporate ondernemingen, evenals grote media- en eventorganisaties.

Naast een prima salaris biedt True interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een heerlijke, afwisselende lunch - dagelijks klaargemaakt door onze kok Jolanda. Verder kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Tevens biedt True een internetvergoeding en volop ruimte om jezelf ontwikkelen. Je groeimogelijkheden worden afgestemd op je eigen ontwikkeling. Een collegiale en informele sfeer zorgen tenslotte voor een prettige en inspirerende werkomgeving in een trendy en industrieel kantoorpand in Amsterdam.


Over True

True is een Nederlandse serviceprovider voor managed web- en werkplekomgevingen. Sinds 2000 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en clouddienstenverlening rondom de digitale werkplek. True wil niet de grootste worden. Maar groots zijn. Groots in klantgedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en werkplekdiensten– met de hoogst haalbare continuïteit, veiligheid en prestaties – op de meest efficiënte en plezierige manier.

Onze specialisten gaan iedere dag de uitdaging aan om het digitale landschap van organisaties nog efficiënter te laten opereren. Dat doen we door constant te monitoren hoe IT-omgevingen presteren en met onze tweakersmentaliteit te zoeken naar de slimste innovaties en verbeterslagen. Zo stemmen we de webomgevingen en digitale werkplekken van onze klanten af op de dynamiek van de organisatie. 

Met onze managed webomgevingen richten we ons op o.a. op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Klanten zijn o.a. Tweakers, VakantieVeilingen, Mollie en ID&T. Qua managed werkplekomgevingen richten wij ons op de productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de zorgsector, grafische industrie, non-profit en zakelijke dienstverlening. Klanten zijn o.a. De Vegetarische Slager, Bakkersland en Nabuurs. 

Hoe nu verder?

Enthousiast? We ontvangen graag jouw reactie.
Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Rein Vrins | Corporate Recruiter | True
06-19041679 | rein.vrins@true.nl | www.true.nl