Manager Webspace Operations

 • Management
 • Amsterdam, Nederland

Manager Webspace Operations

Omschrijving

De operationele afdeling is het hart van True; onze belangrijkste ambassadeurs. Onze engineers zijn dagelijks op jacht om het digitale landschap van onze klanten steeds iets slimmer, geautomatiseerder en/of vloeiender te laten verlopen. Of het nou gaat om het opleveren van nieuwe webomgevingen, het doorvoeren van wijzigingen of het direct oplossen van incidenten; de engineers passen de webomgeving altijd aan de werkwijzes en technologieën van onze opdrachtgevers aan. Continu op jacht om de webomgeving weer een paar procent sneller, geïntegreerder of veiliger te laten functioneren.


Het operations team bestaat uit een vijfentwintigtal gemotiveerde Linux en Windows Engineers. Voor jou voelt het als een roeping om hun continue jacht naar verbetering te faciliteren en je bent zelf continu op zoek naar manieren om de potentie te zien en maximaal tot uiting te laten komen. Het opleiden van onze ‘Trueligans’ is iets dat we al sinds jaar en dag met succes hebben gedaan. We geloven erin dat engineers niet bij True komen om te werken, maar om zich te ontwikkelen en jij weet dat als geen ander over te brengen en die traditie voort te zetten.


Wanneer is jouw dag een succes? Als nog meer klanten ambassadeurs van True worden dan nu al het geval is. Hoe je dat bereikt? Door het team actief trends te laten signaleren en klanten te verrassen met inzicht en toegepaste verbeteringen. Elke keer weer willen we situaties voor zijn, in plaats van ze te laten gebeuren.


We werken voor de grootste webprojecten van Nederland maar ook voor start-ups hebben we een zwak. Onze klanten hebben 1 ding gemeen en dat is dat ze allemaal ‘digital native’ zijn en gewoon ontzettend succesvol zijn op het web. Jij krijgt er een kick van als deze klanten nog succesvoller worden door hen bijvoorbeeld te helpen sneller nieuwe functionaliteit aan hun website/webshop/webapplicatie toe te voegen of als die webshop tientallen procenten sneller functioneert door slimme tweaks die het operations team in nauwe samenspraak met hun webontwikkelaars doorvoert. Je hebt stiekem ook een maatschappelijke betekenis omdat we er uiteindelijk voor zorgen dat Nederland continu producten in een webshop kan bestellen, het laatste nieuws als eerste kan lezen of een vermist kind direct gevonden kan worden doordat het webplatform van True eindgebruikers pijlsnel weet te bereiken.

Vereisten


True groeit sterk, niet alleen met nieuwe omgevingen die we managen voor onze klanten maar juist ook doordat we al die nieuwe webtechnologieën uitzoeken en toepassen. Je zal vast al eens van Kubernetes, Azure of CI/CD Pipelines gehoord hebben en/of ermee gewerkt hebben. Technologieën en werkwijzen die we bij True de laatste jaren geadopteerd hebben en voor klanten versimpelen. True wil de top van Webby Nederland blijvend bedienen met de hoogste standaarden en daarvoor zijn we continu onszelf weer opnieuw aan het uitvinden. True heeft een unieke kans voor iemand die zijn strepen verdiend heeft en een techteam op topniveau kan laten presteren. Jij bent een echte verbeteraar; continu op zoek naar nieuwe inzichten hoe het weer net iets beter kan en zorgt met die mentaliteit en positieve energie ervoor dat True bekend blijft staan als de Rolls Royce van de Nederlandse hostingproviders.
Denk jij die ambassadeur van onze managed hostingformule te zijn, zoek je een omgeving waar je jezelf mag zijn en je de ruimte krijgt om de reputatie van ons topteam verder te verspreiden? Dan kan jij je vast in onderstaande kenmerken herkennen:

 • Je hebt HBO/WO denk- en werkniveau;
 • Je bezit een enorme drang om het steeds beter te willen doen;
 • Je kan aantonen dat je teams energieker en effectiever kan maken;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je bent een goede gesprekspartner op meerdere niveaus;
 • Je bent een ketendenker; dat wil zeggen dat je continu in overleg bent met je peers van andere afdelingen zodat klanten gemakkelijk onboard en geserviced worden;
 • Je hebt (een beetje) passie voor Linux/Windows, Kubernetes/Azure/Open-Source, eigenlijk gewoon alle technologieën die het Web zo groot gemaakt heeft;
 • Praktijkervaring met SCRUM is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.  

Wat wij bieden

 • Een informele, relaxte maar technisch hoogstaande dotcom-cultuur;
 • Werken voor de meeste vooraanstaande, innovatieve digitale projecten van Nederland;
 • Veel ruimte om je te ontwikkelen door o.a. coachingtrajecten, cursussen en seminars;
 • Gratis Virtual Dedicated Server;
 • Internetvergoeding;
 • Een goede verzekering en een persoonlijke pensioenregeling;
 • Een ticket voor een van de vele grote festivals die True helpt met het verwerken van hun online bezoekersaantallen.

Over True

True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 zijn we op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten. Dat doen we voor klanten als Tweakers, AMBER Alert, 24Kitchen en De Vegetarische Slager. Meer weten? Ga naar true.nl/ons-verhaal.