IT Manager Infra, Security, Development

  • Amsterdam, Nederland

IT Manager Infra, Security, Development

Omschrijving

Breng jij graag structuur aan in een bedrijf dat barst van de liefde voor techniek? Sluit je aan bij True en wordt onze nieuwe IT Manager!


Dit ga je doen

Jij bent (budget-) verantwoordelijk voor 15 FTE verdeeld over drie teams. Deze teams vertegenwoordigen zeer diverse expertisegebieden. Zo heb je 's ochtends een 1-op-1 met een technische engineer en werk je 's middags aan de roadmap met je product owner. Natuurlijk zorg jij eerst dat de dagelijkse operatie soepel verloopt en onze klanten net zo tevreden blijven als ze de afgelopen twintig jaar met True zijn geweest. Als manager leg jij de nadruk op coaching, ontwikkeling en aansturing van medewerkers. Je hebt de juiste organisatorische voelsprieten en vertaalt strategie naar dagelijkse operatie. Je bent eigenaar van innovatie en de roadmap binnen je teams en daarnaast verantwoordelijk voor succesvolle implementatie van lopende en door jou te starten IT projecten. 

Vereisten

Dit neem je mee

In deze functie is een hbo werk en denkniveau vanzelfsprekend. Jouw operationeel leidinggevende achtergrond in een technische omgeving is belangrijk voor het effectief invullen van de rol. Jij weet welke structuur nodig is om een dynamische afdeling de ruimte te geven effectief te zijn. Belangrijker nog dan de techniek: coaching en empathisch vermogen vormen de basis van jouw management stijl. Zo motiveer jij je teams het beste uit zichzelf te halen.


Dit is True

De naam True staat al twintig jaar goed bekend in de internetwereld. Met kwalitatief hoogstaande managed hosting zijn wij in die tijd organisch gegroeid, zowel in aantal klanten als collega's en technische expertise. Altijd met liefde voor techniek, de flexibiliteit die bij IT hoort en een obsessie om goed voor onze klanten te zorgen. Natuurlijk zorgen wij net zo goed voor onze medewerkers. Met modern werkgeverschap, flexibele werktijden en mensgerichte benadering. Met veel vrijheid, en veel verantwoordelijkheid. Als IT Manager ben je nog niet uitgeleerd; we faciliteren je om met goede training je kennis en vaardigheden uit te breiden. We financieren je thuiswerkplek, en op kantoor is het ook goed toeven met vers fruit, goede koffie, uitstekend verzorgde lunch en ontspanning in onze fitnessruimte of bij de pooltafel. En je krijgt naast 25 vakantiedagen ook een prima salaris natuurlijk.


Meer weten, of interesse? Neem contact op met Rein de recruiter via 06-19041679 of rein.vrins@true.nl, of nog veel beter: klik direct op onderstaande button!