Skip to content

Employer Branding Specialist

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 2.400 - € 4.500 per maandMarketing

Functieomschrijving

Employer Branding bij True

Je ken(de) True voordat je deze vacature las zelf vast niet. Daar willen we verandering in brengen! True is de Managed Hosting & Cloud specialist van Nederland met een gaaf klantenbestand met organisaties zoals Mollie, Futurumshop en Prijsvrij. Deze klanten leunen op onze technische expertise om voor hun applicaties en websites maximale beschikbaarheid en prestaties te verzorgen. Dit kunnen wij alleen met de beste & slimste engineers/techneuten/salesmensen/etc..


Je voelt hem al aankomen; we kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het binnenhalen van nieuwe Trueligans. We weten allemaal dat de arbeidsmarkt, zeker voor technische vacatures, niet de makkelijkste is, maar met de juiste inzet en enthousiasme is er veel mogelijk. In deze nieuwe rol ga je vanuit het digitale marketingteam (bestaande uit 4 ervaren marketeers) van True, recruitment helpen om True beter te positioneren op de arbeidsmarkt.


Wat je gaat doen?

Het is een nieuwe rol, dus we zoeken iemand die energie krijgt van dingen opbouwen. Heb jij een bak energie en enthousiasme waar je u tegen zegt? Mooi! Waar je die energie voor nodig hebt? We gaan gezamenlijk een employer branding strategie opstellen hoe we True willen profileren en je kan direct aan de slag met het verbeteren van onder andere onze werkenbij site en social media. We willen daarnaast ook het marketing proces voor recruitment verbeteren; hoe kunnen we zorgen dat elk touchpoint met ons merk tot blije kandidaten resulteert die graag voor ons willen werken?


We geven bij True graag (jong) talent een kans om zich bij ons te ontwikkelen tot absolute IT Wizards. Aan jou de opdracht om te kijken hoe we True beter in beeld krijgen bij de doelgroep van jong IT talent wat veelal nog een HBO of WO studie volgt. Hadden we je al verteld dat we een ontzettend gaaf kantoor hebben waar de hele dag door gelachen wordt? Aan jou de taak om dat gevoel over te brengen naar onze doelgroep.


Binnen de rol heb je veel ruimte voor creatieve inbreng en je spart ook regelmatig met het directieteam wat er zowel intern als extern beter kan. We zoeken niet iemand die exacte instructies nodig heeft om succesvol te zijn, we willen juist dat jij met ideeën komt en dat je in staat bent die ook uit te voeren. Je bent niet bang om op mensen af te stappen om feedback op te halen of juist True te promoten. Natuurlijk ondersteunen we je wel bij alle stappen en werkzaamheden. We realiseren ons dat we dit met z’n allen moeten en gaan doen.


Gaan jouw marketing skills ervoor zorgen dat we maandelijks veel nieuwe Trueligans kunnen onboarden?

Vereisten

Welke ervaring heb je?

 • Je beschikt over hbo werk- en/of denkniveau bij voorkeur in een communicatierichting.
 • Enige ervaring in recruitment marketing zou een mooie pre zijn
 • Je hebt ervaring met het starten van projecten en weet hoe je een goed (campagne) plan schrijft
 • Je kan goed overweg met Social Media en weet hoe je dit succesvol in kan zetten
 • Het zou erg mooi zijn als je ook ervaring hebt met het organiseren van evenementen
 • Nederlands en Engels spreek je niet alleen goed, maar schrijven gaat je ook goed af.

Persoonlijke vaardigheden

 • Je bent creatief en hebt veel ideeën
 • Je wordt door vrienden & familie omschreven als een aanpakker (je mag het ook van jezelf vinden natuurlijk ;) )
 • Je bent redelijk tech savy en het zou top zijn als je ook met Photoshop overweg kan
 • Je hebt veel enthousiasme en energie, dit weet je ook over te brengen in de teksten die je schrijft
 • Een goed gevoel voor humor zou wel erg gewaardeerd worden

Als Employer Branding Marketeer werk je 32-40 uur per week, en krijg je 25 vakantiedagen. Je kan er ook tot 5 bij kopen, of juist verkopen. Het basissalaris voor deze functie ligt tussen de € 2400 - € 4500 bruto per maand. Secundaire voorwaarden zoals snelle laptop en pensioen zijn goed geregeld.


Make IT True

True is al 20 jaar een kwalitatief hoogstaand internetbedrijf. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen.


Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed.


Past dit bij jou? Plan direct een afspraak in de agenda van Rein de recruiter (06-19041679 / rein.vrins@true.nl) of solliciteer direct via onderstaande button!

of