Skip to content

DevOps Engineer

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamAutomation

Functieomschrijving

Wij doen onze taken niet meer dan twee keer. Daar heb je computers voor. Kom je mee computeren?


Als managed hostingprovider hebben wij veel techniek in huis. Veel van onze producten staan of vallen met de kwaliteit van onze interne omgevingen, en wij zorgen daar dan ook goed voor. Veel van ons werk wordt hier en daar al ondersteund door automatisering, maar wij willen meer. Wij willen alles. Automate everything.


Daarom hebben wij een intern team in het leven geroepen om dat te realiseren. Samen ga je onze IT infrastructuur ontwerpen en verbeteren. De puzzelstukjes zijn er al, jij gaat ze aan elkaar leggen. Daarbij maak je gebruik van automation, configuratie beheer en containers (Kubernetes, Docker). Via performance testing, benchmarking, monitoring en reporting blijft de kwaliteit gewaarborgd. Van sales processen tot het geautomatiseerd opleveren van complete klantomgevingen. Niet alles is op server niveau, daarom zit er in het team ook dev en netwerk kennis. Er wordt dan ook veel gevraagd van zowel je technische creativiteit als van je communicatie vaardigheden. Je hebt ook buiten je team te maken met de techneuten die gaan profiteren van de door jou aan te leggen automation, en je overlegt met hen waar je de grootste impact kan maken.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige DevOps engineer die binnen onze organisatie een drijvende kracht voor steeds meer automatisering kan zijn. Daarvoor gebruik – of leer – jij de technologie die je nodig hebt, of dat nou Terraform, Ansible of Go is. Je hebt affiniteit met public cloud en ci/cd oplossingen. Je houdt rekening met schaalbaarheid, security en monitoring. Kennis van Hypervisor is een pre.


Ook beschik je over goed ontwikkeld analytisch vermogen, een goede dosis humor en overtuigingskracht en een niet aflatende drive om morgen beter te maken dan vandaag.


Over True
True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 zijn we op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten. Dat doen we voor klanten als Tweakers, AMBER Alert, VakantieVeilingen, 24Kitchen en De Vegetarische Slager. Wil je meer weten over True of over de vacature? Neem contact op met Rein de recruiter via 06-19041679 of rein.vrins@true.nl.

of