Cloud Engineer Azure

  • Public Cloud
  • Amsterdam, Nederland

Cloud Engineer Azure

Omschrijving

Bouw jij ook graag toffe technische oplossingen in de cloud? True heeft haar managed hosting oplossingen al een paar jaar aangevuld met public cloud oplossingen, tot nu toe vooral gebruikmakend van Terraform op Azure. Deze worden gebouwd en onderhouden door het kwaliteit- en klantgerichte team van Raphaël Bussink. In dat team is nu ruimte ontstaan voor een (aanstormend) cloud engineer die sterk is in het analyseren van problemen en het logisch vindt steeds weer nieuwe dingen bij te leren. 


Jouw rol bij True

Als cloud engineer bij True bouw je nieuwe Azure omgevingen en levert deze in volledigheid op. Je voert de dagelijkse operatie zelfstandig uit, denk bijvoorbeeld aan klantverzoeken en incidenten. Soms heeft een klant hiervoor jouw begeleiding nodig. Je pakt complexe innovatieprojecten op en houdt hierin het overzicht. Samen met de Solutions Architecten werk je oplossingen uit. Natuurlijk houd je steeds zicht op ontwikkelingen in het vakgebied, en deelt kennis binnen het team en de afdeling.


Als je senior (wordt) komt daar nog bij dat je opleveringen van complexe designs en infra oppakt, en overkoepelende, kritische innovatieprojecten plant en uitvoert. Je begeleidt junior en medior engineers inhoudelijk.

Vereisten

Wij nemen liever een goede engineer aan die de ins en outs van Azure en Terraform nog moet leren kennen dan iemand die liever in GUI's rondklikt. Als je van onderstaande tech nog iets moet leren is dat dus prima. Van een cloud engineer verwachten wij:

  • Azure kennis
  • Terraform kennis
  • Engineering en automation mindset
  • een klantgerichte houding
  • Interesse in Azure, Docker, Kubernetes en onze hackerspace

Voor het halen van certificeringen ondersteunen wij je, ook met het vrijmaken van tijd.


Make IT True

True is al 22 jaar een tech power house. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen.


Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed.


Als cloud engineer werk je 32-40 uur per week, en krijg je 25 vakantiedagen. Je kan er ook tot 5 bij kopen, of juist verkopen. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 4200 - € 6100 bruto per maand. Wij nodigen ook junior kandidaten uit te reageren, deze vallen in een lagere salarisschaal. Secundaire voorwaarden zoals snelle laptop en pensioen zijn goed geregeld.


Past dit bij jou? App, mail of bel Rein de recruiter via 06-19041679 en rein.vrins@true.nl of solliciteer direct via onderstaande button!