Citrix Specialist

Omschrijving

Citrix Specialist – wat houdt de functie in?

De Citrix Specialist beheert samen met de Systeembeheerders de servers en systemen met de daarbij behorende middleware. Samen zorgen zij ervoor dat deze componenten naar behoren functioneren. Dit volgens de gestelde prestatiekenmerken van de technische infrastructuur. Door middel van R&D-activiteiten komt de Specialist met voorstellen om de huidige dienstverlening te verbeteren. De Specialist volgt en documenteert nieuwe ontwikkelingen en verleent tevens ondersteuning aan Servicedesk collega’s.

Vereisten

Word jij onze nieuwe Citrix Specialist?

Voor het hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een Citrix Specialist, die: 

  • minimaal 8 jaar ervaring in systeembeheer en ontwerp heeft;
  • afgeronde hbo/wo-opleiding heeft in de richting van informatica/elektronica;
  • uitgebreide ervaring heeft in dienstverlening van internet, Cloud en ASP-faciliteiten;
  • affiniteit heeft met ITIL;
  • kwalitatieve oplossingen aanlevert en controleert;
  • goed ontwikkelde vaardigheden heeft in organisatie en communicatie;
  • goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal - zowel mondeling als schriftelijk;
  • proactief, zelfstandig en een harde werker is en geen 9-5 mentaliteit heeft;
  • in het bezit is van vereiste, recente certificeringen: Microsoft – MCSE: Server Infrastructure en Citrix – CCP-V;
  • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan overleggen.


Wat biedt True? 

Je komt te werken in een jong, enthousiast, technisch hoogstaand team waar de traditioneel relaxte dotcom cultuur wordt gecombineerd met ambitieuze organisatiedoelstellingen. De klanten die je service verleent variëren van internet startups tot corporate ondernemingen, evenals grote media- en eventorganisaties.

Naast een prima salaris biedt True interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een heerlijke, afwisselende lunch - dagelijks klaargemaakt door onze kok Jolanda. Verder kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Tevens biedt True een internetvergoeding en volop ruimte om jezelf ontwikkelen. Je groeimogelijkheden worden afgestemd op je eigen ontwikkeling. Een collegiale en informele sfeer zorgen tenslotte voor een prettige en inspirerende werkomgeving in een trendy en industrieel kantoorpand in Amsterdam

Over True
True is een Nederlandse serviceprovider voor managed web- en werkplekomgevingen. Sinds 2000 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en clouddienstenverlening rondom de digitale werkplek. True wil niet de grootste worden. Maar groots zijn. Groots in klantgedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en werkplekdiensten– met de hoogst haalbare continuïteit, veiligheid en prestaties – op de meest efficiënte en plezierige manier.

Onze specialisten gaan iedere dag de uitdaging aan om het digitale landschap van organisaties nog efficiënter te laten opereren. Dat doen we door constant te monitoren hoe IT-omgevingen presteren en met onze tweakersmentaliteit te zoeken naar de slimste innovaties en verbeterslagen. Zo stemmen we de webomgevingen en digitale werkplekken van onze klanten af op de dynamiek van de organisatie. 

Met onze managed webomgevingen richten we ons op o.a. op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Klanten zijn o.a. Tweakers, VakantieVeilingen, Mollie en ID&T. Qua managed werkplekomgevingen richten wij ons op de productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de zorgsector, grafische industrie, non-profit en zakelijke dienstverlening. Klanten zijn o.a. De Vegetarische Slager, Bakkersland en Nabuurs. 

Hoe nu verder?

Enthousiast? We ontvangen graag jouw CV en motivatie.


Acquisitie n.a.v. deze vacature(s)... Don't call us - we'll call you. Thanks! True