Bijbaan: Data Analist

  • Developers
  • Amsterdam, Netherlands

Bijbaan: Data Analist

Omschrijving

True heeft door de jaren een schat aan informatie verzameld waaronder tickets, monitoring alerts, incidenten en trends. We willen deze data graag inhoudelijk analyseren zodat leidinggevenden beter inzicht en overzicht krijgen van de dagelijkse operaties, maar ook om duidelijk te krijgen waar we nog meer kunnen automatiseren of verbeteren. 

Vereisten

We zijn op zoek naar een aantal mensen die deel willen nemen in het Big Data & Business Intelligence project. Meer inzicht krijgen in data en daar KPI's en voorspellingen uit krijgen: dat is het doel. Basis SQL-kennis en een beetje kunnen programmeren is handig. Kennis van datastructuren en patronen een belangrijke eigenschap.


Wat wij bieden: 

  • Een informele, relaxte maar technisch hoogstaande dotcom-cultuur
  • Werken aan de gaafste digitale projecten van Nederland
  • Maandelijkse borrels (met speciaalbier!), bbq’s in de zomer en memorabele feestjes
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Word jij warm van termen als big data, predictive analysis en machine learning en wil je een van de

grootste Nederlandse hostingproviders helpen in deze innovatieslag? Reageer dan snel op deze vacature.


Over True

True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 zijn we op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten. Dat doen we voor klanten als Tweakers, AMBER Alert, VakantieVeilingen, 24Kitchen en De Vegetarische Slager. Meer weten? Ga naar true.nl/ons-verhaal