Skip to content

Automate Developer

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamAutomation

Functieomschrijving

Wat ga je automatiseren? Alles.


Als developer in ons interne automate everything team heb je samen met 3-5 collega's carte blanche om alles wat wij doen beter te maken. Van order processen tot aan uitrollen van cloud omgevingen en alles ertussen in. Er is al veel geautomatiseerd, maar de standaard moet hoger, en de verschillende puzzelstukjes moeten aan elkaar gelegd. Soms gebruik je Go, soms Terraform of Ansible, als het maar past bij wat er nodig is.


Dit is geen developer rol waarbij je alleen maar code schrijft. Je maakt immers je eigen werk. Dus je moet eerst analyseren waar je impact kan maken in de organisatie, en dan praten met de mensen daar (veelal technici, we hebben niet zo veel niet technische mensen) wat de best practices zijn en hoe een standaardisering en automatisering er uit zou moeten zien. Besef dat True vooral een Ops organisatie is, en dat je te maken krijgt met schaalbaarheid, monitoring, performance testing, benchmarking en security.


Hoe vaak krijg je de kans om overal waar je kansen ziet om impact te maken aan de slag te gaan om het ook daadwerkelijk te gaan verbeteren?

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige developer die overal kansen voor verbetering ziet, en het leuk vindt om deze inzichten met anderen te delen. Je bent bekend met public cloud (voornamelijk Azure) concepten, ci/cd, configuratie beheer en containers (kubernetes en/of docker).


Je hebt ook een sterk analytisch vermogen nodig, en degelijke programmeer kennis in een courante programmeertaal, en liefst ook Terraform, Ansible of Go. Je bent niet getrouwd met je eigen technische hoekje, maar staat open voor bredere technische oplossingen. Denk hierbij aan het leren van een andere programmeertaal, of gedurende een periode vooral bezig te zijn met koppeling van verschillende applicaties, of verbeteringen in server of netwerklagen.


Over True
True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 zijn we op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten. Dat doen we voor klanten als Tweakers, AMBER Alert, VakantieVeilingen, 24Kitchen en De Vegetarische Slager. Wil je meer weten over True of over de vacature? Neem contact op met Rein de recruiter via 06-19041679 of rein.vrins@true.nl.

of