Accountmanager Workspace

Omschrijving

Accountmanager Workspace – wat houdt de functie in?

De Cloud omgeving heeft het ICT-landschap voorgoed veranderd, kantoren zijn mobiel geworden en medewerkers werken flexibel. Werken kan op elke plek, op ieder tijdstip en vanaf ieder apparaat. Samen met een team van ongeveer 25 collega's in Maastricht-Airport bedien je de klanten in jouw regio. Als Accountmanager ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor:

 • het onderhouden, uitbouwen en uitbreiden van de relaties met klanten;
 • het bedrijfsbreed adviseren omtrent de dienstverlening en meerwaarde;
 • het creatief meedenken om de dienstverlening succesvol te verkopen;
 • consultative- en up-selling van onze dienstverlening; 
 • het informeren van potentiële en bestaande klanten.

  Vereisten

  Word jij onze nieuwe Accountmanager Workspace?
  Wij zijn op zoek naar een ervaren Accountmanager - een netwerker met een gedreven persoonlijkheid. Je gaat voor de allerbeste zakelijke relaties en win-win situaties. Met jouw charisma en passie voor het vak én product weet je jezelf neer te zetten als ideale partner voor bestaande en nieuwe klanten. Je hebt de gunfactor en tevens:

  • ervaring in een vergelijkbare functie binnen de ICT-sector;
  • uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • een zelfstandige, ambitieuze en enthousiaste persoonlijkheid;
  • kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen; 
  • hbo werk-en denkniveau. 


  Wat biedt True?

  Je komt te werken in een jong, enthousiast, technisch hoogstaand team waar de traditioneel relaxte dotcom cultuur wordt gecombineerd met ambitieuze organisatiedoelstellingen. De klanten, waaraan je service verleent, variëren van klein tot groot in diverse sectoren.

  Naast een prima salaris biedt True interessante secundaire arbeidsvoorwaarden en is er volop ruimte om jezelf ontwikkelen. Je groeimogelijkheden worden afgestemd op je eigen ontwikkeling. Een collegiale en informele sfeer zorgen voor een prettige en inspirerende werkomgeving in een karakteristiek kantoorpand in Maastricht - Airport. 


  Over True
  True is een Nederlandse serviceprovider voor managed web- en werkplekomgevingen. Sinds 2000 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en clouddienstenverlening rondom de digitale werkplek. True wil niet de grootste worden. Maar groots zijn. Groots in klantgedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en werkplekdiensten– met de hoogst haalbare continuïteit, veiligheid en prestaties – op de meest efficiënte en plezierige manier.

  Onze specialisten gaan iedere dag de uitdaging aan om het digitale landschap van organisaties nog efficiënter te laten opereren. Dat doen we door constant te monitoren hoe IT-omgevingen presteren en met onze tweakersmentaliteit te zoeken naar de slimste innovaties en verbeterslagen. Zo stemmen we de webomgevingen en digitale werkplekken van onze klanten af op de dynamiek van de organisatie. 

  Met onze managed webomgevingen richten we ons op o.a. op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Klanten zijn o.a. Tweakers, VakantieVeilingen, Mollie en ID&T. Qua managed werkplekomgevingen richten wij ons op de productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de zorgsector, grafische industrie, non-profit en zakelijke dienstverlening. Klanten zijn o.a. De Vegetarische Slager, Bakkersland en Nabuurs. 

  Hoe nu verder?

  Enthousiast? We ontvangen graag jouw CV en motivatie.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature(s)... Don't call us - we'll call you. Thanks! True