Accountmanager Webspace

Omschrijving

Accountmanager Webspace - wat houdt de functie in?

De Accountmanager is verantwoordelijk voor relatiebeheer, het adviseren bij vraagstellingen of problemen, deels new business en draagt tevens zorg voor de nakoming van gemaakte afspraken. Als Accountmanager ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het onderhouden van je klanten. Vrij snel beheer je een leuk en breed scala aan klanten. Door jouw ervaring weet je bestaande, maar ook potentiële klanten te enthousiasmeren, informeren en te adviseren omtrent de dienstverlening en meerwaarde die True biedt.

Vereisten

Word jij onze nieuwe Accountmanager Webspace?

Voor het hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een Accountmanager Webspace, die: 

  • minimaal 3 jaar ervaring heeft als Accountmanager (IT);
  • ervaring heeft binnen de hosting (zeer grote pre);
  • snel inspeelt op nieuwe ontwikkelingen in de markt;
  • over ruim aantoonbare commerciële ervaring beschikt;
  • proactief, ondernemend en communicatief sterk is;
  • cijfermatig inzicht heeft en gewend is offertes op te stellen;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal – in woord en geschrift;
  • een VOG (verklaring omtrent gedrag) kan overleggen;
  • hbo werk- en denkniveau heeft en ambitieus is.


Wat biedt True? 
Je komt te werken in een jong, enthousiast, technisch hoogstaand team waar de traditioneel relaxte dotcom cultuur wordt gecombineerd met ambitieuze organisatiedoelstellingen. De klanten die je service verleent variëren van internet startups tot corporate ondernemingen, evenals grote media- en eventorganisaties.

Naast een prima salaris biedt True interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een heerlijke, afwisselende lunch - dagelijks klaargemaakt door onze kok Jolanda. Verder kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Tevens biedt True een internetvergoeding en volop ruimte om jezelf ontwikkelen. Je groeimogelijkheden worden afgestemd op je eigen ontwikkeling. Een collegiale en informele sfeer zorgen tenslotte voor een prettige en inspirerende werkomgeving in een trendy en industrieel kantoorpand in Amsterdam.


Over True
True is een Nederlandse serviceprovider voor managed web- en werkplekomgevingen. Sinds 2000 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en clouddienstenverlening rondom de digitale werkplek. True wil niet de grootste worden. Maar groots zijn. Groots in klantgedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en werkplekdiensten– met de hoogst haalbare continuïteit, veiligheid en prestaties – op de meest efficiënte en plezierige manier.

Onze specialisten gaan iedere dag de uitdaging aan om het digitale landschap van organisaties nog efficiënter te laten opereren. Dat doen we door constant te monitoren hoe IT-omgevingen presteren en met onze tweakersmentaliteit te zoeken naar de slimste innovaties en verbeterslagen. Zo stemmen we de webomgevingen en digitale werkplekken van onze klanten af op de dynamiek van de organisatie. 

Met onze managed webomgevingen richten we ons op o.a. op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Klanten zijn o.a. Tweakers, VakantieVeilingen, Mollie en ID&T. Qua managed werkplekomgevingen richten wij ons op de productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de zorgsector, grafische industrie, non-profit en zakelijke dienstverlening. Klanten zijn o.a. De Vegetarische Slager, Bakkersland en Nabuurs. 

Hoe nu verder?

Enthousiast? We ontvangen graag jouw CV en motivatie.


Acquisitie n.a.v. deze vacature(s)... Don't call us - we'll call you. Thanks! True