Skip to content

Account Manager New Business

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 2.500 - € 5.500 per maandSales

Functieomschrijving

Account Manager bij True

True beschikt over een klantenbestand waar we erg trots op zijn en waar we al jaren flink mee doorgroeien. Alle randvoorwaarden voor succes zijn aanwezig. Wij willen onze groei versnellen en zijn daarom op zoek naar een gemotiveerde en getalenteerde Account Manager New Business.

In deze rol is er 1 focus; het binnenhalen van nieuwe klanten! Ben jij er klaar voor om de nieuwe Mollie, Prijsvrij of Futurumshop binnen te gaan halen voor True? Samen met ons marketingteam ga jij dagelijks aan de slag om potentiële klanten te overtuigen van onze toegevoegde waarde. Willen zij hun business de komende jaren zorgeloos door laten groeien? Dan is het uitbesteden van hun hosting aan True sowieso de beste beslissing ;).


Nieuwe deals scoren voor True.. Hoe dan?

Hoe kom je aan potentiële deals? We hebben een mooie stroom aan ready-to-buy leads en aanvragen die je direct kan bellen om hun uitdagingen te inventariseren en een passende oplossing aan te bieden. We hebben bij True een top marketingteam met veel mogelijkheden om samen met jou aan de slag te gaan om leads te generen. We organiseren continu Workshops en Webinars om nieuwe klanten te werven en onze kennis te delen met de markt. Rondom deze evenementen kan je gemakkelijk contact leggen en het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als jij zelf ook op deze evenementen spreekt! Kennisdelen doen we trouwens around the clock met onder andere veel relevante content die continu geschreven wordt voor onze doelgroep. We zetten ook elke paar maanden een nieuwe thematische campagne op waarbij we veel reuring in de markt maken met onze kennis en via onze ABM strategie hebben potentiële klanten True vast al ergens voorbij zien komen. Het is aan jou om natuurlijk net op het juiste moment contact op te nemen. 


Je staat er sowieso nooit alleen voor, alleen als team kan je succesvol zijn en dat weten we bij True.

Vereisten

Wie ben jij?

We zoeken iemand die zich oprecht verdiept in de organisaties met wie we zaken willen doen. Jij weet wat er bij hun speelt en hoe wij, als True, hun kunnen helpen. Zo snel je de uitdagingen van de klant scherp hebt ga je samen met ons technische pre-salesteam aan de slag om een maatwerk oplossing aan te bieden en de deal te scoren.

• Je beschikt over hbo werk- en/of denkniveau.
• Jij onderneemt! Met veel drive kom je met ideeën, om succesvol te zijn.
• Jij weet als geen ander hoe social selling de sleutel tot succes is.

• Je hebt al een aantal jaren saleservaring opgedaan waarbij relevante Hosting ervaring voor ons belangrijk is

• Je bent een Digital Native, je hoeft geen techneut te zijn maar Tweakers.net moet je op zijn minst kennen.

• Nederlands en Engels spreek je niet alleen goed maar schrijven gaat je ook goed af.


Persoonlijke vaardigheden

• Je bent niet alleen overtuigend maar hebt ook een hoge gunfactor.

• Je bent leergierig en wilt graag winnen, opgeven is niets voor jou.

• Je hebt een commerciële drive en bent niet bang om op iemand af te stappen.


Wat bieden wij?

• Een functie met veel zelfstandigheid binnen een snel groeiende organisatie met de middelen en ambitie om deze groei door te zetten.

• Je komt te werken in het leukste team van True (al zeggen we het zelf).

• We investeren bij True in jouw persoonlijke ontwikkeling, niet alleen met onze eigen kennis & kunde maar ook passende opleidingen.

• True is een informeel bedrijf; politiek en hiërarchie doen we niet aan, succes wel.

• Je gaat werken met de mooiste e-bedrijven van Nederland.

Als Account Manager werk je 32-40 uur per week, en krijg je 25 vakantiedagen. Je kan er ook tot 5 bij kopen, of juist verkopen. Het basissalaris voor deze functie ligt tussen de € 2500 - € 5500 bruto per maand. Secundaire voorwaarden zoals snelle laptop en pensioen zijn goed geregeld.


Make IT True

True is al 20 jaar een kwalitatief hoogstaand internetbedrijf. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen.


Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed.


Past dit bij jou? Plan direct een afspraak in de agenda van Rein de recruiter (06-19041679 / rein.vrins@true.nl) of solliciteer direct via onderstaande button!

of